Az intimitás egyben azt is jelenti, hogy minden testrészünket feltárjuk partnerünk számára, továbbá lehetőséget biztosítunk arra, hogy felfedezzük és stimuláljuk egymás testét határok nélkül. A legjobban úgy kényeztethetjük partnerünket, ha a kezeinket használjuk ösztönzésre vagy játékra, ami új érzésekhez vezethet, továbbá új távlatokat nyithat meg előttünk, hogy hogyan kerüljünk egymáshoz még közelebb. Persze, lehetséges, hogy nem vagyunk tisztában minden trükkel (most még), de mi azért vagyunk, hogy ötleteket és néhány tippet adjunk, amivel elősegítjük, hogy bárkiből a kézügyesség mestere váljék.

Kínos pillanatok

Akár ügyetlenkedünk vagy leesünk az ágyról vagy csak kihagytunk egy fogást, a kínos pillanatok, amelyek eltántorítanak bennünket az együttléttől, bármikor megtörténhetnek. De semmi okunk arra, hogy abbahagyjuk egymás testének felfedezését. A véletlen hiba lereagálásának legjobb módja a nevetés. A szex vicces, rendetlenséget okozó tevékenység lehet, amiben felfedjük önmagunkat, ezért jó, ha tisztában vagyunk vele, mi az, ami megtörténhet vagy mi az, ami már meg is történt, és csak hagyjuk, hogy kilógja magát a dolog, miközben minden visszaáll a normális kerékvágásba.

Engedd el magad!

Amennyiben megfelelő hangulatban vagyunk, az már fél siker, hogy szexuális izgalomba jöjjünk. Először is többnyire arról szól, hogy kényelmesen érezzük magunkat azzal, aki velünk van. Bármi ami a fejünkben jár vagy megakadályozza, hogy ténylegesen elengedjük magukat, hangulatgyilkos lehet, ezért próbáljuk meg felmérni, mi lehet az, ami megakadályoz minket abban, hogy elengedjük magunkat és egyelőre próbáljuk meg elfelejteni. A gyakorlás, a meditáció vagy akár egy masszázs is kitisztíthatja az elmét, vagyis számos olyan technika létezik, aminek alkalmazásával készen állhatunk a szenvedélyes, magával ragadó szexre.

Ne feledjük, levenni ruháinkat legalább annyira hit kérdése, mint a vágy felkeltésének célja, főleg, ha hagyjuk magunkat simogatni, megérinteni és megcsókolni a partnerünk által. Lassan kezdjünk hozzá. A rohanás hangulatgyilkos lehet. Ehelyett vándoroljunk a vállaktól a karokig, majd vissza a nyakhoz, végül egyre lejjebb, amely legalább ugyanannyira érzéki. Ne ugorjunk csak úgy bele a dolgok közepébe, inkább részesítsük partnerünk minden testrészét kitüntetett figyelemben. Karjaink és kezünk mind erogén zónák lehetnek, akár öleljük, simogatjuk vagy éppen csiklandozzuk partnerünket és kiváló eszközként szolgálnak, hogy beindítsák a másik felet.

Néhány egyéb ötlet

Férfiaknál: Lehet, hogy hallottunk már a kantárról, ami a pénisz koronája alatti területre használt legtudományosabb kifejezés (a gerinc alatti rész). Ebben testrészben számos potenciál rejlik (és idegek), amely valóban beindítja a férfiakat. Amennyiben ujjainkat végigfuttatjuk ezen a területen a pénisz csúcsa felé vándorolva, stimulálni fogjuk az idegeket és a lehető legnagyobb izgalmat váltjuk ki partnerünkből, amit valaha is megtapasztalhattunk.

Nőknél: Sokkal szélesebb körben ismert, hogy a csikló az egyik legfontosabb erogén terület, de ellentétben a kantárral, itt tényleg szükségünk lesz arra, hogy felfelé dolgozzuk magunkat. Az ujjainkkal már az előjáték során felfedezhetjük, megtalálva azokat a pontokat, amitől elkerekedik a nők szeme. Ezen a ponton kicsit lassítsunk le, de növeljük a nyomást és ritmikusan növeljük a sebességet. Ne feledjük: a nők nagyon különbözőek, hogy ki mit részesít előnyben, így folyamatosan beszéljünk hozzá. Ne azért, hogy kérdésekkel ostromoljuk, hanem azért, hogy a életben tartsuk a beszélgetést, és biztosítsuk, hogy jó úton járunk.