Eddigi legvékonyabb óvszerünk


ÉREZZÉTEK EGYMÁST OLYAN KÖZELRŐL, MINT MÉG SOHASEM

VÉKONYABB AZ EMBERI HAJSZÁLNÁL*

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT

*egy átlagos emberi hajszál 0,075 mm vastag

EXTRA SÍKOSÍTÓVAL

  • Extra vékony a fokozott érzékenységért
  • Átlátszó és extra síkosítóval ellátott
  • 100%-ban elektronikusan tesztelt

Durex Invisible – Eddigi legvékonyabb óvszerünk


ÉREZZÉTEK EGYMÁST OLYAN KÖZELRŐL, MINT MÉG SOHASEM

10 tipp az elképesztő érzékenységért

1. CSÓK KÖRHINTA

Egy egyszerű előjáték, amelyben te és a partnered felváltva irányíthatjátok a játékot, a különböző felületek váltakozásával, növelve az érintés érzékenységét.

Mindketten állva - felső nélkül, meztelenül vagy alsóneműben - a nő elkezdi csókolni partnerét, miközben lassan hátrafele tolja egy felülethez vagy falhoz.

Egy kis idő elteltével a 'csók körhinta' megfordul: helyet cserélnek és a férfi folytatja a csókolgatást. Néhány perc múlva újra helyet cserélnek, a partnert újabb felületekhez nyomva, például hűvös, sima felületek, mint ablakok vagy puha felületek, mint bársony függönyök. A különböző felületek érintése stimulálja a vállban és háton található idegvégződéseket.

 

2. GYÜMÖLCSÖS ÍZEK

A balzsamok és ajakápolók nem csak az ajkakra használhatók - kiválóan működnek a mellbimbókon is.

Kenj egy kevés gyümölcsös ajak balzsamot a mellbimbókra, a balzsam hidratálja, színt ad a mellbimbóknak és nagyszerű íze van. A hűsítő érzésért köröket írhatsz le a partnered mellbimbói körül egy mentolos ajak balzsammal.

Ne feledd, hogy a síkosítók nem csak a nemi szervek területén használhatók. Ha partnered mellbimbói érzékenyek, próbáld meg felizgatni a Durex PlayWarming síkosító géllel, amely tovább fokozza a stimulációt és érzékenységet.

 

3. EGYÜTT MINDEN JOBB

Az ‘Invisible’ óvszer a Durex valaha gyártott legvékonyabb természetes latex gumióvszere, amely fokozza az érzékenységet. Az izgalom további fokozásához, miért ne helyeznétek fel együtt?

A férfi az ágyon térdel, partnere mögötte. Az óvszer megfelelő pozícióban történő felhelyezése után a felcsúsztatás közben a nő a csípőjén átnyúlva segíthet az óvszer felületének elsimításában.

Egy másik lehetőség az, ha a Durex Invisible felhelyezése közben lassan tízig számolsz és ezalatt a partnered nem érhet hozzád, csak nézheti a műveletet. Az óvszer felhelyezése közbeni várakozással ezáltal tovább növelhető az izgalom.

 

4. IZGATÓ HASMASSZÁZS

Azt mondják, a férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út - de tudtad, hogy a has masszírozásával szex közben a nemi szervek izgalmi állapota is fokozható? És ugyanez érvényes a nőkre is!

Közösülés közben tenyereddel masszírozd a partnered hasát, miközben te helyezkedsz el fölül. Először tedd a kezed a szeméremcsont fölé, majd mozgasd fölfele a köldök felé, majd újra térj vissza a has alsó részéhez.

A mozdulatoknak finomaknak, de határozottaknak kell lenniük. Ezáltal a nemi szervek körüli bőr kissé meghúzódik, ami tovább fokozza az érzékenységet. A felfele irányuló ismételt masszírozással eljuttathatod a partnered az orgazmusig.

 

5. EGY SEGÍTŐ KÉZ

A férfiak herezacskói rendkívül érzékenyek, kísérletezz tehát bátran a tenyérbe vétellel és óvatos simogató mozdulatokkal, lassan és gyengéden. Ne nyomd és ne szorítsd össze, kivéve ha erre a partnered kifejezetten megkér.

A herezacskó közepén egy jól látható vonal fut végig, amelynek gyengéd végig simítása nagyszerű érzést okoz. A partnerednek szerzett extra örömök mellett ez növeli a közöttetek lévő bizalmat.

Figyelj partnered reakcióira amikor hozzáérsz. Megkérheted, hogy értékelje az érintések által okozott érzést egy 1-től 5-ig terjedő skálán. Az ilyen egyértelmű kommunikáció felbecsülhetetlen az intim kapcsolatokban, és mindenféle kísérletezésre felhasználható!

 

6. EGY LÉLEGZETNYI FRISS LEVEGŐ...

A tüdőbe beszívott és onnan távozó levegőre koncentrálva a szexuális élmény intenzitása jelentősen fokozható. A saját légzésedre figyelve megnövekedik a test érzékenysége és az orgazmusok intenzitása.

A megfelelő állapot létrehozásához és a légzés figyeléséhez a szexuális aktus közben mindketten üljetek vagy feküdjetek egymással szemben és mélyen lélegezzetek be. Ez csökkenti a stresszt, elősegíti az ellazulást és több oxigént juttat a véráramba, ami növeli az orgazmus intenzitását.

Igyekezz figyelni a mély és tudatos légzésre szex közben is. Próbáld ki a szájon és az orron át lélegzést, a lassabb és gyorsabb légzést, és figyeld azok hatását a szexuális érzékenységre.

 

7. ÉS NAGYSZERŰ KILÉGZÉSEK

Kezdd az előjátékot a partnered bőrére lehelve, amivel stimulálhatod a test érzékenységét. Ezáltal fokozható az érzékenység és a szexuális izgalom.

Fektesd le a partnered az ágyra és hajolj arcoddal a teste fölé. Lassan és a szokásosnál kissé erősebben fújd ki a levegőt, hogy érezze a meleg kifújt levegőt a bőrén, úgy, hogy közben ne érj hozzá. Kövesd a nyak és a vállak vonalát, haladj felfele és lefele a lábakon, illetve hátgerincen.

Dobd fel az együttlétet a Durex Play Tingling síkosító géllel, kenj egy vékony csíkot a partnered testére és kövesd végig a leheleteddel. Az izgató hatású gélek hatását a levegő áramlása fokozza.

 

8. KÁRTYAJÁTÉK

Az érzékenység növelése a hálószobában nem csak a fizikai izgalmak fokozásáról szól - hozzá tartozik a partnered hangulatainak, vágyainak és érzelmeinek megismerése is.

A kiegyensúlyozott szexuális élet az egészséges párkapcsolat kulcsfontosságú része, ez biztosítja mindkét fél elégedettségét, növeli a bizalmat és az egymás érzéseire és igényeire való odafigyelést és érzékenységet.

Az egyensúly megtartásának egyik játékos módja, ha mindkét fél egy sor kártyalapot kap, egyikük mondjuk a káró, másikuk a treff. Valahányszor a partnered kényeztet, adsz neki egy kártyát. Ha a hónap végén egyik félnél jelentősen több lap van, előfordulhat, hogy ideje megbeszélni, hogyan lehetne az 'adakozóbb' partner igényeit jobban kielégíteni.

 

9. ANYAGIAS LÁNYOK (ÉS FIÚK)

Jól ismert (és kiváló) módszer egy párna behelyezése a nő csípője alá szex közben, ezáltal megemelkedik a csípő és a szeméremcsont és fokozottabb az élvezet.

Fokozd az érzést egy szokatlan felületű párna használatával, például próbáld ki a szatént, műbundát vagy akár a PVC-t. A különböző párnahuzatokkal gyorsan és egyszerűen, kis befektetéssel növelheted a lehetséges felületek használatát az ágyban.

 

10. VÁLTÁS A ‘69’-RŐL A ‘64’-RE

Ideje újraszámolni a klasszikus ‘69’-es pózt és kipróbálni a praktikusabb ‘64’-est. Egyik partner a hátán fekszik, a másik ráül a mellkasára, háttal a partnerének, a térdeivel közrefogva a fekvő partner testét.

A felül lévő fél előrehajol és orálisan izgatja a partnerét, miközben felemeli a csípőjét, a hátát és combjait 'V' alakban, ezalatt a sípcsontja vízszintes pozícióban az ágyon marad, mint egy előre döntött 4-es.

A 64-es pózban a partner kézzel hátulról izgatja a partnerét. Ebben a pózban a test különösen érzékeny területeihez férhetnek hozzá, ami új, izgalmas érzések megélését teszi lehetővé.