Durex Minőség

A Durex több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik az óvszergyártás területén. Nyugodtan elmondhatjuk tehát, hogy minden egyes óvszer egy olyan eljárás terméke, amelyet kipróbáltak és teszteltek.

Mindez már a kezdet kezdetén elindul. Így minden általunk gyártott óvszerhez kizárólag a legjobb minőségű nyersanyagokat használjuk.

Valamennyi óvszert elektromosan tesztelünk, és minden gyártási sorozatból mintadarabokat veszünk ki, amelyeket felfújunk levegővel a szakítószilárdság tesztelésére.

A nemzetközi szabványok azt írják elő, hogy a „kipukkadási tesztben" minden egyes óvszernek 18 liter levegőt kell megtartania. Egy Durex óvszer jellemzően 40 liter levegőt tud megtartani kipukkadás nélkül. (Csak egy példa arra, hogy nem egyszerűen betartjuk a világszerte érvényes biztonsági előírásokat, de túl is teljesítjük azokat).

Mintaként kivett óvszereket megtöltünk vízzel a szivárgásmentesség ellenőrzésére. (A biztonság kedvéért havonta kb. kétmillió ilyen víztesztet végzünk.)

Minden óvszerfajta bőrgyógyászatilag tesztelt.

Minden egyes óvszer elektronikusan tesztelt a forgalomba kerülést megelőzően, az esetleges hibák kiküszöbölése érdekében.

De nem csak a termék tesztelés határait tágítjuk folyamatosan, a kutatásaink sem szünetelnek egy pillanatra sem - új módszereket keresünk termékeink tökéletesítésére azzal, hogy kiválasztjuk azokat a szexuális viselkedési trendeket, amelyek teljesen új termékcsoportok kialakulását eredményezhetik.

Ez annyit jelent, hogy egész információs aranybányát gyűjtöttünk össze, amelyet rendszeresen igénybe is vesznek különféle egészségügyi minisztériumok, kórházak, tudósok, oktatók és más, az egészséges nemi élettel foglalkozó szervezetek.

Így lesz a teljes a kép... a legjobb eljárások a legjobb termékek előállításához, amelyek mögött ott vannak a legjobb gondolatok.

Talán ez az oka annak, hogy világszerte több millió ember használja naponta a Durexet.