Vissza Síkosítók

Play Strawberry

Élvezd az év minden időszakában az eper ízét és aromáját, amely tökéletesen ínycsiklandó, érzéki élményt nyújt.

Vásárlás most

A Play Strawberry síkosító használatával játékosan és gyümölcsözően édesítheted meg szexuális életedet. Élvezd az év minden időszakában az eper ízét és aromáját egy ínycsiklandóan meghitt élmény erejéig. Kényeztesd magad ezzel az orális és hüvelyi szexhez egyaránt alkalmas cukormentes termékkel, amilyen gyakran csak szeretnéd. 50 ml-es kiszerelésben kapható.

Miért érdemes síkosítókat használni?

Síkosítók használatával izgalmasabbá teheted szexuális életedet, kísérletezz a különböző ízekkel és érzéki élményekkel, amíg megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. A szexuális izgalom mértékétől függetlenül előfordulhat, hogy nem minden esetben nedvesedsz be a kellő mértékben, ilyenkor egy kis síkosítóval tedd érzékibbé a helyzetet! A síkosítók vibrátor vagy stimulátor használata esetén is tökéletes választásnak bizonyulnak, ha tovább szeretnéd fokozni az érzéki élményeket.  A vizes alapú síkosítók Durex óvszerbarát termékek, míg az olajos alapúak károsíthatják és hátrányosan befolyásolhatják az óvszer minőségét, együttes használatuk esetén figyelj oda erre. 

Fontos, hogy tudd, minden Durex által forgalmazott síkosító óvszerbarát termék!

Használata.

Távolítsd el a védőkupakot, fordítsd a pumpás adagolófejet nyitott állásba, majd enyhén nyomd össze a flakont. Vigyél fel egy kis mennyiségű síkosítót.

Egyéb tudnivalók.

A Play Strawberry vízben oldódó és könnyen lemosható síkosító. Nem ragad és nem hagy foltot, de kerüld a szembe jutását. Ha irritációt tapasztalsz, hagyd abba a síkosító használatát. Ha az irritáció továbbra is fennáll, illetve ha folyamatosan kiegészítő síkosításra van szükség, kérjük, fordulj orvosodhoz. 

A Play Strawberry síkosítót tárold hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen. A felnyitástól számított három hónapon belül használd el. Bár a termék fogyasztása biztonságos, gyermekektől elzárva tartandó.

A Durex termékekről további információt kérhetsz ügyfélszolgálatunkon, a 06 1 2508399 telefonszámon.

A Durex síkosító gélek és masszázsgélek orvostechnikai eszközök és gyógyászati segédeszközök.

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

A Durex nem csupán eleget tesz az óvszerekre vonatkozó nemzetközi minőségi követelményeknek, de túl is szárnyalja azokat, hogy önfeledten élvezhesd a szex örömeit.