Vissza Masszázs zselék

Play Sensual Massage 2 in 1

Bársonyosan selymes ilang-ilang tartalmú, érzéki masszírozó zselénk finom illatával és ízével bizonyosan felébreszti az érzékeidet.

Vásárlás most

A Durex bemutatja a Massage Moods termékkollekciót. A Play Sensual Massage 2 in 1 zselé ilang-ilangot tartalmaz, amely a Csendes-óceáni szigetvilág esőerdeiben élő virágfajta.

A Play Sensual Massage 2 in 1 puha, bársonyosan selymes és megfelelően gyengéd ahhoz, hogy az intim területek mellett az egész testen alkalmazhasd. Finom illatával egyúttal vágykeltő aromaterápiás élményt is nyújt.  

A kifejezetten erre a célra tervezett flakonunk egyedi, masszírozáshoz alkalmas adagolófejjel rendelkezik az érzékibb élmény érdekében. 

Használata

Távolítsd el a védőkupakot, enyhén nyomd össze a flakont és finoman masszírozd a zselét a kívánt testfelületre. 

Egyéb tudnivalók

A Play Sensual Massage 2 in 1 vízben oldódó és könnyen lemosható zselé. Nem ragad és nem hagy foltot, de kerüld a szembe jutását. Ha irritációt tapasztalsz, hagyd abba a síkosító használatát. Ha az irritáció továbbra is fennáll, illetve ha folyamatosan kiegészítő síkosításra van szükség, kérjük, fordulj orvosodhoz. 

A Play Sensual Massage 2 in 1 zselét tárold hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen. A felnyitástól számított három hónapon belül használd el. Bár a termék fogyasztása biztonságos, gyermekektől elzárva tartandó.

A Durex termékekről további információt kérhetsz ügyfélszolgálatunkon, a 06 1 2508399 telefonszámon.

A Durex nem csupán eleget tesz az óvszerekre vonatkozó nemzetközi minőségi követelményeknek, de túl is szárnyalja azokat, hogy önfeledten élvezhesd a szex örömeit.