Vissza Olvasd tovább

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

A kézzel történő ingerlés gyakran olyan része a szeretkezésnek, ami a kapcsolat elején van csak porondon, mielőtt az orális szexre és a tényleges behatolásra sor kerülne. Pedig a nőket csodálatosan kielégítő módon kényeztethetjük a kezünkkel is. A manuális játék biztonságos, mert testnedvek nem cserélődnek ilyenkor (feltéve, hogy nincsenek vágások a kezeden – ha igen, használj gumikesztyűt), ezért nagyszerű módja annak, hogy megismerd a szerelmed testét.

Minden nő más és más, de a legtöbben végeznek önkielégítést, ezért partnered valószínűleg pontosan tisztában van vele, mi izgatja fel legjobban. Kérd meg a kedvesedet, hogy maszturbáljon előtted, hogy lásd, mit szeret. Tedd a kezed az ő kezére, hogy érezd, hogyan mozgatja a kezét, milyen gyorsan, milyen nyomást gyakorol és milyen részeken. 

"Óvatosan kezdj bele és fokozatosan haladj – a csikló igen érzékeny lehet."

Ha túl félénk ahhoz, hogy megmutassa, fedezd fel őt. Ne csak egy kezedet használd! Másik kezeddel simogasd a mellét vagy cirógasd a combjait – vagy egyik kezeddel a csiklóját izgasd, miközben a másikkal beléhatolsz. Egy ujjaddal kezdd, és csak akkor használj többet, ha még jobban felizgul vagy többet szeretne. 

A síkosító segít, hogy ujjaid még érzékibben csússzanak és könnyebben beléhatolj (már ha szereti és nem csak a csikló simogatásáért van oda).

A csikló sokkal kiterjedtebb annál a kis ’gombnál’, aminek az emberek többsége gondolja; ingerelheted úgy is, ha kezeddel befeded a vénuszdombot és finoman görgeted rajta . További technikák:

  1. Egyik kezeddel húzd szét a szeméremajkakat, tenyeredet tedd a csiklóra, a másik kezeddel pedig hatolj be partneredbe.
  2. Ujjaidat V-alakban csúsztasd fel-le a csiklón.
  3. Ujjbegyeddel finoman ütögesd a szeméremdombot és a csiklót.
  4. Ujjbegyeiddel körözz a csikló körül egyre kisebb körökben.

Kísérletezz különböző módszerekkel, sebességgel és nyomással, hogy lásd, mi izgatja fel partneredet legjobban, de ne feledd, hogy óvatosan kezdj bele és fokozatosan haladj – a csikló igen érzékeny lehet.

A kézzel történő ingerlés nem csak az előjáték része lehet. Ez egy csodálatos módja annak, hogy megmutasd neki, mennyire szereted kényeztetni; könnyen lenyűgözheted vele, amikor épp nincs kedved szexelni; és akkor is jól jöhet, ha te mész el előbb szeretkezés közben és nem akarod őt sem kielégítetlenül hagyni: kézzel játszani jó!

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)