Vissza Olvasd tovább

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Bár a régi kedvenc misszionárius és kutyapóz is élvezetes lehet, időnként jó, ha beújítunk. Próbáld ki ezeket az akrobatikusabb pózokat egy kis extra izgalomért! Óvatosan kezdj bele, főleg, ha általában nem vagy aktív ezen a téren – nehogy meghúzd a hátad vagy megsérüljenek az izmaid! Utána pedig masszírozzátok meg egymást jó alaposan…

Virág a falon

Ahogy azt a neve is sugallja, ennél a pozíciónál a falnak támaszkodunk. A nő oldalával a falhoz áll, a faltól távolabbi lábát felemelve. A férfi a combjai közé helyezkedik, a fal felé fordulva, kezével tartva a nő felemelt lábát. Combja így a nő csiklóját izgatja, miközben mozog, a nő pedig a falnak támaszkodva elősegítheti a mélyebb behatolást.  

Prímabalerina

Ha a „virág a falon” túl megerőltető számodra, a prímabalerina az állva történő szeretkezés egy könnyebb változata. A nő a fal felé nézve előrehajol és a falnak támaszkodik, egyik lábát felemeli. A férfi hátulról csusszan be, a nő csípőjét fogva segít neki egyensúlyozni, és így mozog benne. A behatolás mély, a férfi szeme elé táruló látvány pedig olyan intim, hogy biztosan mosolyt csal az arcára.

L, mint Love

Ha az ágyban szeretsz szerelmeskedni, jó választás lehet az L, mint Love - egy egyszerű, de szenvedélyes pozíció. A nő a hátán fekszik, lábait a magasba emelve, amennyire csak tudja. A férfi a lábai közé térdel és becsusszan, a nő csípőjét kezeivel megemelve, hogy könnyebben be tudjon hatolni. Ha a nő elfárad attól, hogy lábait a magasban tartsa, a férfi mellkasán megtámasztva pihentetheti őket. Ez a pozíció mély behatolást tesz lehetővé, a férfi könnyen kényeztetheti a nőt, ésviszont.

"Utána pedig masszírozzátok meg egymást jó alaposan."

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)