Vissza Olvasd tovább

Felnőttes játékok

Használjunk játékszereket együtt

Minden eddiginél több hálószobában találhatunk szexuális segédeszközöket, de sokan idegenkednek az ötlettől, hogy ilyesmit használjanak. A férfiak a vibrátort pótléknak tekinthetik, a nők ugyanakkor bizonytalankodhatnak amiatt, hogy saját örömszerzésükre koncentráljanak. A játékszerek ugyanakkor növelik az intimitást, felgyorsíthatják a nő izgalmát (feltéve, hogy szereti a vibrálást – nem minden nő kedveli), és csökkentheti az „orgazmus rést”, ha a férfi gyorsabban elélvez, mint a nő.

Vibrátorok: Ezek mindenféle méretben és formában kaphatóak, és hang/teljesítmény tekintetében is különbözőek. Ha kezdő vagy a játékszerek használatában, állítsd eleinte a legalacsonyabb fokozatra – kell egy kis idő, mire megszokod a vibrálást.A Durex Pure Fantasy alakja segít a G-pontot ingerelni. A Durex Play bullet kicsi és halk, ideális a diszkrét játékokhoz. 

Műpéniszek: ezek nem vibrálnak, általában hímvessző alakúak, és a legtöbbjük felcsatolható, így használhatod behatolásra is. A többségének van tapadókorongja, így akár a kádban vagy a zuhany alatt is használhatod őket.

Péniszgyűrű: más néven erekció gyűrű vagy vibráló gyűrű. Ezek a játékszerek lehetnek gumiból vagy szilikonból készült gyűrűk, amelyek segítenek a vért a hímvesszőben tartani, így az erekció erősebb lesz és hosszabb ideig tart.

Ujjvibrátor: vibrálással fokozza a manuális játékok élményét. Ujjra húzható eszközök, amelyekkel célirányosan okozhatunk élvezetet. Simogasd ujjaddal a pasid gátját vagy mellbimbóját az extra kényeztetésért.

Análkényeztető: anális játékokhoz tervezett, kúpos alakú eszköz, némelyik kihúzózsinórral rendelkezik a könnyebb eltávolíthatóság érdekében. Sose használj semmit análisan, amit nem arra terveztek!

Maszturbáló betétek: ezek a férfiak manuális játékait dobják fel. Vannak nyitott végűek, amelyeket könnyen használhatsz partnerrel is, akár egy orális játék részeként a még élvezetesebb élményért. Vannak zárt végűek is, ami növeli a szívóerőt. Próbálj ki többfélét, hogy megtapasztald, neked melyik a legizgatóbb.

Újabb és újabb termékeket találnak ki nap mint nap, amelyek már gyógyszertárakban és szupermarketekben is megvásárolhatók. Az interneten is vásárolhattok együtt; válasszatok olyan termékeket, amelyek mindkettőtöknek tetszenek, ez is kapcsolatépítő élmény lehet – ráadásul így a reggeli postát is vidáman várhatod.

"A játékszerek segítenek csökkenteni az „orgazmus rést”, ha a férfi gyorsabban elélvez, mint a nő."