Vissza Olvasd tovább

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

A játékszerek egyre elterjedtebb részei az emberek szexuális életének. Kiválóan tudnak segíteni abban, hogy felfedezd, hol vannak a legérzékenyebb pontjaid. Új, izgalmas dimenziókkal egészíthetik ki az előjátékot is. Amikor a legelsővel kacérkodsz, a választék ijesztő lehet, még akkor is, ha ismered a biztonsági irányelveket. Ezek a tippek segítenek, hogy könnyebben kiválaszthasd az első játékszeredet.

  1. Vibrálás: van, aki szereti a vibráló eszközöket. Másoknak először szokatlan érzés lehet, de megkedvelik, míg megint másokat hidegen hagy. Amíg ki nem próbálod, nem tudhatod, amelyik kategóriába tartozol. Érdemes először enyhe vibrálással kezdeni, mert az intenzívebb eleinte furcsa lehet. Egy alap vibrátor kezdőknek is kiváló választás. Kezdd a legalacsonyabb fokozattal! Ha ezt is erősnek érzed, tedd alá a kezed, vagy puha lepedőn használd. Ha erőteljesebb érzésre vágysz, csak tekerd feljebb a fokozatot!
  2. Méret: olyat válassz, ami nem tűnik túl félelmetesnek. A játékszerek általában keményebbek és tömörebbek, mint a valódi szerszám, ezért ne lepődj meg, ha a partnereddel egyező méretű eszközt esetleg túl nagynak érzed.
  3. Áramellátás: a játékszerek működhetnek elemmel, lehetnek hálózati áramról tölthetők, vagy akár napelemesek is. Mielőtt megveszed, nézd meg, hogyan működik, nehogy olyat válassz, amihez utána nehezen találsz elemeket.  
  4. Diszkréció: teljesen normális, ha kicsit szégyenlős vagy a játékszerekkel kapcsolatban, főleg, ha kezdő vagy ezen a területen. Válassz egy csendes eszközt, azt kevésbé érzed kínosnak. Ma már rengeteg helyen megveheted ezeket – interneten, vagy utcai boltokban is. Kezdd valami kicsivel: gyűrűvel, masszírozóval, mini vibrátorral. Ezek kiváló kezdő játékszerek olyan pároknak, akik először csak a kislábujjukat akarják belemártani a vízbe, mielőtt fejest ugranának.

"Ha túl erősnek érzed, tedd alá a kezed, vagy puha lepedőn használd."