Breadcrumbs

Jobb szex a férfiak számára

A szexben mindkét fél számára az élvezet a legfontosabb. Vannak azonban olyan módszerek, amivel jobbá tehető a szex mind a férfiak, mind a nők számára, és jó tudni néhány olyan igényről, amiket könnyedén teljesíthetünk, de korábban sosem gondoltunk volna rá. A férfiak stimulációja meglehetősen könnyű, mivel a lényeg szó szerint kézzel fogható, ettől függetlenül néhány férfi nem tudja, mitől indul be igazán. A Durex tippjeivel könnyedén elsajátíthatjuk, hogyan kényeztessük partnerünket, és némi izgalmat vihetünk a hálószobába, ami jobb szexhez vezethet. Ne feledjük, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, ezért beszéljünk partnerünkkel, mielőtt bármi újat vezetnénk be a hálószobában, hogy megtudjuk, van-e valami, amitől különösen idegenkedik, illetve mit kedvel vagy mit szeret nagyon.

Stimuláció

Vizuális: Nem titok, hogy a férfiak a női test láttán jönnek izgalomba. Valójában csak mítosz, hogy a nők esetében nem ugyanez történik - mindkét nem tagjai felizgulnak az akció látványától. A látványosabb pózok beindítják a férfiak fantáziáját és az együttlétnek új dimenziót adhat, ha tükör előtt vagy tükör közelében szexelünk - így bármilyen helyzetben képesek leszünk a másik szemébe nézni, és a felek mindent láthatnak. Persze minden azon múlik, hogy mennyire érezzük magunkat magabiztosan a szituációban, ezért fontos, hogy ne lépjünk ki a komfortzónánkból, és álljunk le, ha azt érezzük, hogy túl messzire mennének a dolgok.

Fizikai: Minden férfinak van erogén zónája, amit stimulálni lehet. Néhányan azt kedvelik, ha a fülüket nyalogatják, mások a gát simogatása révén jöhetnek tűzbe, melyet az ujjunkkal vagy a hüvelykujjunkkal stimulálhatunk. Létezik még néhány rejtett terület, például az ádámcsutka alatti rész vagy a bordák. Simogassuk őt olyan helyeken, ahol még sosem jártunk, és talán rátalálunk egy új erogén zónára. Ezek a testrészek idővel amúgy is felfedik önmagukat, de a legfontosabb dolog, hogy összhangban legyünk a partnerünkkel.

Verbális: A jó kommunikáció nagyszerű szexhez vezet, és tudni fogod, ha partnered jól érzi magát, amennyiben hangot ad neki. Legyen szó akár sóhajtásokról, nyögésről vagy beszédről, tudasd vele, hogy szereted hallani, amint élvezi veled a szexet és ösztönzd a nyitottságra, aminek mindkét fél hasznát veheti, hiszen segíthet fokozni a hangulatot.

Pozíciók

Az összes tanácsot szem előtt tartva, íme, néhány pozíció, amit érdemes kipróbálni (ha eddig még nem tettük volna):

Cowgirl - vagy "lovaglópóz". Ez a póz jó rálátást ad a női testre, és mindarra, ami köztetek történik. A nő irányítja a sebességet, és ha szükséges, a nagyobb élvezet érdekében kicsit hátradőlhet.

Fordított cowgirl - Haladóbb póz, amiben a nő hátat fordít a partnerének.

Miután felizgattuk partnerünket, meglepődve fedezhetjük fel, milyen gyorsan vissza akarja majd adni nekünk a szívességet!